1,350.00 ₺ ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava!
Biyoenerji Nedir?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Şubat 2024, Pazartesi
Biyoenerji Nedir?
Biyoenerji aura ile aynı şey midir?
Biyoenerji Nedir?

Bilimin bildiği birçok enerji türü vardır. Bazıları açıkça anlaşılır ve hatta tekrarlanabilir deneylerle doğrulanabilir.

Bununla birlikte, bilgimiz, bu enerji biçiminin nasıl üretildiğini ve çevreyi nasıl etkilediğini açıklamak için yetersizdir.

Yerçekiminin diğer nesneler üzerindeki etkisini hissedebildiğimiz, gözlemleyebildiğimiz ve ölçebildiğimiz gibi, ilgili karmaşık ilkeleri açıklamak da tamamen farklı bir konudur. Biyoenerjinin bilimsel açıklamasının aktarılması da benzer şekilde zordur.

Üzerinde anlaşmaya varılan şey, çeşitli enerji biçimleri arasındaki temel farkın, enerji dalgasının uzunluğu ve bu dalgaların frekansı ve dalgalanmaları olduğudur. Birçok durumda bir enerji biçiminin diğerine dönüştürülebileceğini zaten biliyor olabilirsiniz. Örneğin, elektrik enerjisi evinizdeki ısıyı üretebilir veya fizik dersinizde uyanıksanız, potansiyel enerjinin kinetik enerjiye dönüştürülebileceğini hatırlayabilirsiniz. Tüm evrenin, birçok farklı enerji biçiminin bir gösterimi veya gösterimi olarak tanımlanabileceğini düşünün.

Biyoenerji, tüm canlı organizmalarda ve bitkiler de dahil olmak üzere tüm canlılarda bulunur ve bunların tümü bir biyoenerji alanı olan biyoenerji alanı ile desteklenir ve çevrelenir. Eşanlamlı terimi de duymuş olabilirsiniz

Aura fenomenini anlamaktan ve açıklamaktan hala uzağız. Aura veya biyo-alan terimi, "bir bulut gibi canlı formları çevreleyen ve açık psişik ve ruhsal vizyona sahip insanlar tarafından görülebilen görünmez bir ışık ve yayılan bir yayılım" olarak tanımlanmıştır.

"Auralar" veya "kabuklar" hikayeleri literatürü doldurur. Canlıları çevreleyen bu biyolojik alanları tasvir eden çizimler, eski uygarlıkların bilinmeyen sanatçıları tarafından keşfedilmiştir. Ünlü Amerikalı psikolog A. Garrett, Understanding adlı kitabında şöyle yazıyor: "Her zaman tüm bitkileri, hayvanları ve insanları mistik bir kabukla çevrili gördüm. İnsanlarda ruh haline bağlı olarak renk ve stabilite olarak değişir."

 

 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın